<h2>ΜΠΑΡΚΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ</h2><p>Η εταιρεία ΜΠΑΡΚΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ, με πολυετή εμπειρία και επιτυχία στο χώρο, εδρεύει στην Αμφιλοχία του Νομού Αιτωλοακαρνανίας και δραστηριοποιείται πανελλαδικά.  Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, συνεχίζουμε να παρέχουμε τα παραδοσιακά μελισσ</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.melissokomikimparkas.gr/more2.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Ότι χρειάζεται ένας μελισσοκόμος</h2><p>Η εταιρεία μας “ΜΠΑΡΚΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ”, με πολυετή εμπειρία και επιτυχία στο χώρο των μελισσοκομικών ειδών, εδρεύει στην Αμφιλοχία του Νομού Αιτωλοακαρνανίας και δραστηριοποιείται πανελλαδικά...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.melissokomikimparkas.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Τροφές μελισσών</h2><p>Σε εμάς θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε τροφές μελισσών για την χειμωνιάτικη τροφοδοσία των μελισσών και σε κάθε περίπτωση που λείπει το μέλι από την κυψέλη. </p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.melissokomikimparkas.gr/more.php?l=el&id=3511' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Κηρήθρες

 
 Κηρήθρες Αμφιλοχία
 
 Η εταιρεία μας “ΜΠΑΡΚΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ”, με πολυετή εμπειρία και επιτυχία στο χώρο των μελισσοκομικών ειδών, εδρεύει στην Αμφιλοχία του Νομού Αιτωλοακαρνανίας και δραστηριοποιείται πανελλαδικά.
 
Έχει αποδειχθεί ότι δεν συμφέρει κανένα μελισσοκόμος (από οικονομικής πλευράς) να αφήσει τις μέλισσες να φτιάξουν με το κερί τους κηρήθρες και αυτό γιατί οι μέλισσες πρέπει να είναι χορτασμένες από μέλι για να παράγουν κερί και έχει υπολογιστεί ότι για 1 κιλό κερί πρέπει να έχουν καταναλώσει προηγουμένως οι μέλισσες 8 έως 12 κιλά μέλι. 
 
Η εταιρεία μας κατασκευάζει κηρήθρες από ελληνικά κεριά και τις προσφέρει σε όλους εσάς σε μοναδικές τιμές. Έτσι δίνοντας στις μέλισσες έτοιμες τις βάσεις των κηρηθρών, αυτές προσθέτουν λίγο δικό τους κερί ακόμα και φτιάχνουν την κηρήθρα, εξοικονομώντας πολύ χρόνο και χρήμα.
 
Ένα σημαντικό πλεονέκτημα των έτοιμων κηρηθρών είναι ότι οι κηρήθρες αυτές είναι σχεδιασμένες ολοκληρωτικά για κελιά εργατριών, προκειμένου αυτό να σας δόση εργατικό πληθυσμό όσο περισσότερο γίνεται που θα δουλεύει υπέρ σας και όχι κηφήνες που δεν εργάζονται.

Είναι επίσης, σημαντικό να αναφέρουμε ότι η επιχείρησή μας είναι πιστοποιημένη από την ΔΗΩ για βιολογικές κηρήθρες και κεριά.
 
 
Σκοπός της επιχείρησης είναι η άμεση εξυπηρέτηση, η εμπιστοσύνη των πελατών και οι ασυναγώνιστες τιμές.
Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας 
4ο ΧΛΜ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ - ΑΓΡΙΝΙΟΥ, Αμφιλοχία / Αιτωλοακαρνανία
Τηλέφωνο: 2642024101, 2642041148 Κινητό: 6946509553